Budapest
Manual Land - Budapest
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.
info@manual-land.hu
 
     

Intenzív Shiatsu masszázs tanfolyam

Tanfolyamunk oktatói

 

Hamarosan induló tanfolyam

Intenzív Shiatsu masszázs | 2021.06.19.
2021. Június 19. Szombat 9.óra
56.000 Ft
Most jelentkezem >>>

Értesítést kérek új tanfolyam indulásáról >>>

Tanfolyami információk

A masszázs során első‘sorban az ujjak nyomását alkalmazzák a test meridián pontjain. Ám nemcsak ujjnyomással, hanem egyéb testrészek (könyök) is szerepet kapnak a masszázs alkalmával. Technikának alapja az energia, biztosítsa az energia szabad áramlását, és a test energia kiegyenlítődését, vagyis a fejünk tetejétől a lábujjainkig minden testrészünkre kiterjed.

Tanórák száma: 60 (10 elmélet, 50 gykorlat)
Tanfolyami hét/nap száma: 3/1
Tanfolyam ára: 56.000 Ft
Vizsgadíj: 4.000 Ft

Elnevezése a japán shiatsu szóból származik, melynek jelentése ujjnyomás. Az akupresszúrának és a masszázsnak egy speciális kombinációja, de megtalálhatóak benne a jóga bizonyos elemei is. Technikája Japánban fejlődött ki, de gyökerei egészen az ősi tradicionális kínai orvoslásig nyúlnak vissza.

A masszázs során elsősorban az ujjak nyomását alkalmazzák a test meridián pontjain. Ám nemcsak ujjnyomással, hanem egyéb testrészek (könyök) is szerepet kapnak a masszázs alkalmával. Technikának alapja az energia, biztosítsa az energia szabad áramlását, és a test energia kiegyenlítődését, vagyis a fejünk tetejétől a lábujjainkig minden testrészünkre kiterjed.

Az egész embert kezeli, különösen alkalmas mozgásszervi elváltozások, de hatékony a belső szervek, és az idegrendszer kezelésében is. Használják még migrén, hátfájdalmak, nyak és vállmerevség, illetve anyagcserezavarok esetén is.

Tanfolyam felépítése: intenzív képzés,oktatási napok( 2021. Június 19-20 hétvége + 3 közösen kiválasztott gyakorló nap)!

Elmélet: masszázs elmélet (masszázs története, hatásmechanizmusa, energiarendszer, fogások)

Gyakorlat: shiatsu masszázs teljes gyakorlata.

Záróvizsga: a tanfolyam elvégzése után 1 hónapon belül történik a záróvizsga, a hallgatók elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, a sikeres vizsgát követően névre szóló, regisztrációs számmal ellátott, az intézmény által sorszámozott Tanúsítványt kapnak. A tanúsítvány fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget ad.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Kiknek ajánljuk: pályamódosítóknak, azoknak, akik a jelenlegi munkájukat ki szeretnék egészíteni, akiknek a családjában terápiás masszázst igénylő hozzátartozó van, akik kedvelik a keleti mozgáskultúrát, hisznek az alternatív gyógyításban.

Hol keresik ezt a masszázst?
Gyógyfürdőkben, sportcentrumokban, fittnes termekben.

Tanulási segédlet: az iskola által kiadott, fényképekkel illusztrált jegyzet.

Felszerelés: törölköző, papucs, kényelemes ruha.

Részletfizetés

Előleg 8.000 Ft befizetése a tanfolyam indulása előtt, 25.000 Ft befizetése a tanfolyam indulási napján, 23.000Ft befizetése egy hónap múlva, vizsgadíj befizetése a vizsga napján.


Képzés helye: Budapest VII. ker., Csengery u. 28., megközelíthető a Király u.-i villamosmegállótól gyalog 5 perc.

Jelentkezés módja: jelentkezési lap beküldésével, vagy személyesen az iskolában, SZERDAI fogadónapunkon: du.16-19 óra között. A jelentkezés elfogadásához szükséges 8.000 Ft előleg befizetése (ez már a tanfolyami ár része) történhet személyesen a fogadónapon, vagy átutalással.

A befizetett előleget nem áll módunkban visszaadni! (Kivétel: az iskola egyéb okok miatt nem tartja meg a képzést!)

Átutalás a következő bankszámlaszámra:
Raiffeisen bank- 12010855-01315270-00100000.
A közlemény rovatba a jelentkező nevét, és a választott tanfolyam nevét kérjük feltüntetni.

     

Keleti masszázs

Képzések az ősi thai-kínai masszázs kultúra hagyományait követve, speciális fogásrendszer, izomnyújtás technikák, cél: energiaáramlás harmonizálása, fájdalomcsillapítás.

Kiknek ajánljuk?

  • akik nyitottak a keleti filozófia felé, hisznek az emberi energiák gyógyító erejében, a fizikai test mellett a szellemi test egészségében is hisznek
  • sportolóknak, edzőknek, akik erős fizikai terhelésnek vannak kitéve

 

Tanfolyamok

 

 

 

Manual Land a facebookon

 

Nyitó oldal
Tanfolyamok
Oktatóink
Fotóalbum
Kapcsolat

Manual Land - Nyíregyháza

Manual Land Kft.
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.