Budapest
Manual Land - Budapest
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.
info@manual-land.hu
 
     

Wellness kókuszos-nádcukor és Himalája só masszázs

Tanfolyamunk oktatói

 

Hamarosan induló tanfolyam

Wellness kókusz-nádcukor-só masszázs | 2021.05.12.
2021. Május 12. Szerda 17.óra
4.000 Ft
Most jelentkezem >>>

Értesítést kérek új tanfolyam indulásáról >>>

Tanfolyami információk

Teljes testmasszázs kókuszolajjal, kókuszos cukor, Himalája só peeling után.

Tanórák száma: 4 (1 elmélet, 3 gykorlat)
Tanfolyami hét/nap száma: 1/1
Tanfolyam ára: 4.000 Ft
Vizsgadíj: 4.000 Ft

Kókuszos nádcukor masszázs: Teljes testmasszázs a tökéletes ellazuláshoz, extra kényeztetés igazi kókuszolajjal. Bőrszépítő, ápol, a bőr szemmel láthatóan kisimul és felfrissül. A kókuszos- nádcukorral történő testradírozás után, teljes testmasszázs kókuszolajjal. Ez az olaj nagyon sok ásványi anyagot, vitamint ( D-vitamin E-vitamin, magnézium, kalcium) és antioxidánsokat tartalmaz A masszázs során a svédmasszázsból vett fogásokat alkalmazzuk. Kezelés végén pakolás a felső háti szakaszon.

Himalája sómasszázs: A Himalája só több mint 80 féle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Számtalan gyógyhatása ismert támogatja a szervezet öngyógyító erejét,erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében. A Himalája sómasszázs felfrissíti és megszabadítja bőrödet az elhalt hámsejtektől, és feltölti ásványi anyagokkal. A masszázs oldja a nyak, váll és hátfeszülést, oldja az izomgörcsöket, enyhíti a stresszt.  Joghurt-kókuszolaj és a só keverékével történő testradírozás után, teljes testmasszázs kókuszolajjal. A masszázs alkalmazásakor a használt termékeket frissen magunk keverjük, és a svédmasszázsból vett fogásokat alkalmazzuk. Kezelés végén pakolás a felső háti szakaszon. Hatására teljes kikapcsolódás, kényeztetés, lazítás vár vendégünkre.

Tanfolyam felépítése: Intenzív, egy napos tanfolyam, oktatás:17-20.30 óra között

Elmélet: a közvetítő anyagok hatása, masszázselméleti ismeretek.

Gyakorlat: a teljes kezelés gyakorlati elsajátítása.

Záróvizsga: a tanfolyam elvégzése után a tanfolyam napján a hallgatók elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek, a sikeres vizsgát követően névre szóló, regisztrációs számmal ellátott, az intézmény által sorszámozott Tanúsítványt kapnak, szükség esetén angol-német nyelven.

A tanúsítvány: fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget ad.

Szükség esetén angol-német nyelvű Tanúsítványt is kiállítunk.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Kiknek ajánljuk: elsősorban azoknak, akiknek nincs idejük az időben hosszabb formájú tanfolyamainkra, de azokat is várjuk, akik más típusú masszázsokban már jártasak és szeretnék ezt a kezelési formát is megtanulni.

Hol keresik ezt a masszázst?
Szállodákban, wellness központokban, gyógyfürdőkben.

Tanulási segédlet: az iskola által kiadott, fényképekkel illusztrált jegyzet.

Felszerelés: 3 db törölköző (egy nagy méretű, és két kisebb), fürdőruha, lepedő, papucs, kényelemes ruha, a masszázságyakat és a masszázshoz szükséges anyagokat az iskola biztosítja.


Képzés helye: Budapest VII. ker., Csengery u. 28., megközelíthető a Király u.-i villamosmegállótól gyalog 5 perc.

Jelentkezés módja: jelentkezési lap beküldésével, vagy személyesen az iskolában, SZERDAI fogadónapunkon: du.16-19 óra között. A jelentkezés elfogadásához szükséges 8.000 Ft előleg befizetése (ez már a tanfolyami ár része) történhet személyesen a fogadónapon, vagy átutalással.

A befizetett előleget nem áll módunkban visszaadni! (Kivétel: az iskola egyéb okok miatt nem tartja meg a képzést!)

Átutalás a következő bankszámlaszámra:
Raiffeisen bank- 12010855-01315270-00100000.
A közlemény rovatba a jelentkező nevét, és a választott tanfolyam nevét kérjük feltüntetni.

     

Wellness masszázs

Kényeztetés felsőfokon. A wellness masszázskezelések hatására a feszültség oldódik, tökéletes testi-lelki-szellemi harmóniát érünk el vendégünknél. Abszolút fájdalommentes kezelések, cél: a teljes kikapcsolódás.

Kiknek ajánljuk?

  • akinek már van svéd-frissítő masszázs végzettségük, akkor ez egy nagyon jó kiegészítő szolgáltatás lehet
  • akik még soha nem foglalkoztak masszázzsal, de szeretnék kipróbálni magukat, megtudni milyen is egy szakszerű, de viszonylag könnyen megtanulható kezelési mód

 

Tanfolyamok

 

 

 

Manual Land a facebookon

 

Nyitó oldal
Tanfolyamok
Oktatóink
Fotóalbum
Kapcsolat

Manual Land - Nyíregyháza

Manual Land Kft.
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.