Budapest
Manual Land - Budapest
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.
info@manual-land.hu
 
     

Ayurvédikus- indiai masszázs tanfolyam

Tanfolyamunk oktatói

 

Értesítést kérek a tanfolyam indulásáról >>>

Tanfolyami információk

Az ayurvéda napjaink egyetlen ősi holisztikus gyógyító rendszere. Az ayu-szó jelentése élet, a véda-szó jelentése tudás, tehát ezt úgy is fordíthatjuk, hogy az ayurvéda az élettudománya.

Tanórák száma: 25 (3 elmélet, 22 gykorlat)
Tanfolyami hét/nap száma: 1/3
Tanfolyam ára: 35.000 Ft
Vizsgadíj: 4.000 Ft

Holisztikus szemlélete legfőképp abban mutatkozik meg, hogy az embert az univerzum szerves részeként kezeli, szoros összhangban, és kölcsönhatásban a természettel.

Így nem csak a betegségek kezelésében lehet a segítségünkre, hanem útmutatást ad az egészségünk megőrzéséhez és az emberi élet teljessé tételéhez is. Fő célkitűzése a test - a szellem- és a lélek egységének és harmonikus működésének helyreállítása. A gyógynövényolajos testmasszázs, lendületbe hozza a nyirok és vérkeringést így aktiválja a test anyagcsere folyamatait. A test izmainak ellazulása és az elme meditatív állapotba kerülése kiegyensúlyozza az idegrendszer működését.

Tanfolyam felépítése: intenzív (Péntek:16-20 óra, Szombat: 9-17 óra, Vasárnap: 9-17 óra, majd záróvizsga)

Elmélet: az ayurvédikus masszázs alapjai, a dosha típus meghatározása, illóolajok kiválasztása, illóolajok használata, masszázs-javallat , masszázs- ellenjavallat.

Gyakorlat: ayurvédikus olajos masszázs gyakorlati elsajátítása.

Záróvizsga: a tanfolyam elvégzése után, a hallgatók elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek.

Tanúsítvány:  sikeres vizsgát követően névre szóló, regisztrációs számmal ellátott, az intézmény által sorszámozott hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas, hiteles Tanúsítványt kapnak, szükség esetén angol-német nyelven. A tanúsítvány: fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget ad.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Kiknek ajánljuk: mindazok számára, akiket érdekel az ayurvéda. Felelõsséget éreznek saját és családjuk egészsége iránt, vagy egyszerûen csak szeretnének megtanulni egy masszázstechnikát, vagy bõvíteni szeretnék már meglévõ vállalkozásuk repertoárját. Teljesen kezdõ hallgatók is képesek a tanfolyam elvégzésére.

Hol keresik ezt a masszázst?
Szállodákban, wellness központokban.

Tanulási segédlet: az iskola által kiadott, fényképekkel illusztrált jegyzet, a masszázs videóanyaga.

Felszerelés: 2 db törölköző, lepedő, fürdőruha, papucs, kényelemes ruha, a masszázságyakat és a masszázsolajat az iskola biztosítja.


Képzés helye: Budapest VII. ker., Csengery u. 28., megközelíthető a Király u.-i villamosmegállótól gyalog 5 perc.

Jelentkezés módja: jelentkezési lap beküldésével, vagy személyesen az iskolában, SZERDAI fogadónapunkon: du.16-19 óra között. A jelentkezés elfogadásához szükséges 8.000 Ft előleg befizetése (ez már a tanfolyami ár része) történhet személyesen a fogadónapon, vagy átutalással.

A befizetett előleget nem áll módunkban visszaadni! (Kivétel: az iskola egyéb okok miatt nem tartja meg a képzést!)

Átutalás a következő bankszámlaszámra:
Raiffeisen bank- 12010855-01315270-00100000.
A közlemény rovatba a jelentkező nevét, és a választott tanfolyam nevét kérjük feltüntetni.

     

Energetikai masszázs

Masszázsok a fizikai testen, a tökéletes relaxációhoz, ellazuláshoz, kényeztetéshez. Felszabadítjuk a testünkben áramló szabad energiákat, teljes feltöltődés.

Kiknek ajánljuk?

  • akik nyitottak az európai masszázskultúra mellett a világ egyéb tájain kialakult ősi gyógyító erejű, elsősorban a belső energiánkat mozgósító masszázsok felé
  • vendégeiket, családjukat, barátaikat szeretnék ezen különleges masszázsformákkal kényeztetni

 

Tanfolyamok

 

 

 

Manual Land a facebookon

 

Nyitó oldal
Tanfolyamok
Oktatóink
Fotóalbum
Kapcsolat

Manual Land - Nyíregyháza

Manual Land Kft.
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.