Budapest
Manual Land - Budapest
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.
info@manual-land.hu
 
     

Super-Intenzív svédmasszázs tanfolyam

Tanfolyamunk oktatói

 

Értesítést kérek a tanfolyam indulásáról >>>

Tanfolyami információk

A svédmasszázs a legelterjedtebb és legismertebb terápiás masszázs. Henrik Ling – svéd vívómester és tornatanár által leírt öt alapfogás az alapja, a masszázs végén az ízületek kimozgatása történik. Hatására csökkennek az izomfájdalmak, megszüntethető‘k a fájdalmas letapadások, az ízületek mozgása felszabadul, az emberi test feltöltődik testi-lelki energiával.

Tanórák száma: 50 (10 elmélet, 40 gykorlat)
Tanfolyami hét/nap száma: 1/4
Tanfolyam ára: 43.000 Ft
Vizsgadíj: 4.000 Ft

Tanfolyam felépítése: két egymást követő hétvégén zajlik ( szombat,vasárnap 9-17 óra ), egy hónapon belül vizsga, ami beleszámít a képzésbe. (A 4 nap során mind az elméleti tananyag mind a gyakorlati anyag elsajátítása zajlik.)

Elmélet: anatómia-élettani ismeretek, az emberi test felépítése (csontok, izmok, ízületek) masszázselmélet (masszázs hatása, fogások, ellenjavallatok, masszázs-,illóolajok)

Gyakorlat: testtájak masszázsa, egésztest masszázsa, speciális technikák: izomnyújtási-, izületmobilizációs technikák, népi gyógyászat gyógyító tevékenységei – köpölyözés, mézes masszázs. 

Záróvizsga: a tanfolyam elvégzése után 1 hónapon belül történik a záróvizsga, a hallgatók elméleti és gyakorlati vizsgát tesznek.

Tanúsítvány:  sikeres vizsgát követően névre szóló, regisztrációs számmal ellátott, az intézmény által sorszámozott, hivatalos munkavállalásra, önálló vállalkozásra alkalmas, hiteles Tanúsítványt kapnak,szükség esetén angol-német nyelven. A tanúsítvány fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr végzettséget ad.

A tanfolyam elvégzése után hallgatóink akár önálló vállalkozást is indíthatnak, ill. már meglévő vállalkozásuk tevékenységi körét bővíthetik. Elhelyezkedhetnek szépségszalonokban, fitness-, wellness komplexumokban, vagy akár otthon is dolgozhatnak.

Kiknek ajánljuk: elsősorban azoknak, akik még soha nem foglalkoztak masszázzsal, de azokat is várjuk akik más (pl.keleti) típusú masszázsokban már jártasak és szeretnék ezt a kezelési formát is megtanulni.

Hol keresik ezt a masszázst?
Gyógyfürdőkben, sportcentrumokban, fittnes termekben.

Tanulási segédlet: az iskola által kiadott, fényképekkel illusztrált jegyzet.

Felszerelés: 2 db törölköző, fürdőruha, papucs, kényelemes ruha,lepedő, a masszázságyakat és a masszázsolajat az iskola biztosítja.

Részletfizetés

Előleg 8.000 Ft befizetése a tanfolyam indulása előtt, a fennmaradó rész befizetése a tanfolyam indulási napján.


Képzés helye: Budapest VII. ker., Csengery u. 28., megközelíthető a Király u.-i villamosmegállótól gyalog 5 perc.

Jelentkezés módja: jelentkezési lap beküldésével, vagy személyesen az iskolában, SZERDAI fogadónapunkon: du.16-19 óra között. A jelentkezés elfogadásához szükséges 8.000 Ft előleg befizetése (ez már a tanfolyami ár része) történhet személyesen a fogadónapon, vagy átutalással.

A befizetett előleget nem áll módunkban visszaadni! (Kivétel: az iskola egyéb okok miatt nem tartja meg a képzést!)

Átutalás a következő bankszámlaszámra:
Raiffeisen bank- 12010855-01315270-00100000.
A közlemény rovatba a jelentkező nevét, és a választott tanfolyam nevét kérjük feltüntetni.

     

Svéd-frissítő masszázs

A nyugati masszázsrendszer alapja, az első tanfolyam, ha szakmát szeretne váltani, és eddig még soha nem foglalkozott masszázzsal. A teljes testmasszázs oktatása mellett, aromaterápiát, köpölyözést, mézes masszázst is oktatunk a tanfolyamon!

Kiknek ajánljuk?

  • akik új szakmát szeretnének, pályamódosítóknak, akik egy hatékony mellékállásban gondolkoznak
  • akik szeretnének a családjukban, a baráti körben előforduló mozgásszervi panaszokat megszüntetni, vagy a tartósan beteg családtagon segíteni

 

Tanfolyamok

 

 

 

Manual Land a facebookon

 

Nyitó oldal
Tanfolyamok
Oktatóink
Fotóalbum
Kapcsolat

Manual Land - Nyíregyháza

Manual Land Kft.
masszázsoktató centrum
+36 (20) 271 9990
1074 Budapest, Csengery utca 28.